Brochure

CATALOGUS DIK BOEK DSC_1395 (2)Alle informatie over de kunstenaars, kunstwerken en de bomen is gebundeld in de speciale brochure ‘Zo schep je een mooie wereld’, Kunst en Bomen 2014 in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom’. De full-colour brochure telt 220 pagina’s en kost € 8,-.

4 reacties op “Brochure

 1. Ik heb zondag jl. de kunst- en bomenwandeling gelopen, startpunt bezoekerscentrum Oisterwijk. Voor wandelaars die niet bekend zijn in de omgeving is de routebeschrijving die ik op uw website kon downloaden niet voldoende.
  Er wordt bij keuzemomenten in de route gewerkt met straatnamen, maar op die punten heb ik op geen enkel punt een straatnaambordje gevonden. Het is dus maar gokken om de juiste route te vinden.
  Verder is de tekst onduidelijk, vooral op het punt 3 uit de routebeschrijving van 3,5 km. Als je al niet weet of je uit de goede richting bij boom 30 bent gekomen, hoe weet je dan wat de tegengestelde richting is?? Kortom een plattegrond van het gebied zou bij uw routebeschrijving niet misstaan.
  Tip: laat een niet geïnformeerde medewerker die niet bekend is in de bossen van Oisterwijk e.o. de route eerst volgens beschrijving lopen. Pas manco’s aan en publiceer hem dan pas voor algemeen gebruik.

  Met vriendelijke groet,
  C. Medema

  • Beste C. Medema,

   Dank voor deze input. Gisteravond hebben we een overleg gehad met de werkgroep en daarin onder andere dit aspect besproken. We gaan er mee aan de slag, alle routes zullen worden nagelopen en in verbeterde versie op de website worden geplaatst.

   Namens de werkgroep Kunst en Bomen,
   Frank vd Oetelaar

 2. Verrassende werken, leuk initiatief. Ik sluit me aan bij de vorige reactie: het is bijzonder onhandig dat de route alleen beschreven is, langs vaak niet herkenbare punten, en zonder afstanden. Wat vooral ontbreekt is een overzichtskaart. Deze kreeg ik in de vorm van een kopie mee bij de VVV Oisterwijk. Voorstel: een overzichtskaart op de website met nummering waar wat te vinden is.

  • Dank voor het compliment, we ontvangen veel leuke reacties als deze en vinden het fijn te lezen dat Kunst en Bomen in de smaak valt.
   Er wordt continue gewerkt aan verbeterde versies van de routes. Afgelopen dagen zijn weer nieuwe versies geplaatst ‘Kunst beleven’ en vervolgens ‘Wandelen’.
   De suggestie voor de overzichtskaart zal ik intern voorleggen. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *