Laatste begeleide wandeltochten kunstproject Kunst & Bomen 2014

begeleide wandeltocht k en b

Woensdag 15 oktober kunt u voor de laatste keer deelnemen aan de begeleide wandelingen langs de prachtige kunstwerken van het kunstproject Kunst & Bomen 2014. Een mooie gelegenheid om er nog even lekker tussen uit te gaan! Er zijn twee kunstwandelingen: een wandeling door de bossen van Oisterwijk en een door het centrum van Moergestel. De start van de wandelingen is 14.00 uur. 

Wat u verder over de wandelingen moet weten:
• de wandelingen staan onder leiding van een deskundige gids;
• de wandelingen duren anderhalf tot twee uur
• het startpunt voor de wandeling door de bossen van Oisterwijk is het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Van Tienhovenlaan 5,  de wandeling in het centrum van Moergestel start bij Den Bogaard op het Sint Jansplein 5.
• de kosten zijn 3 euro p.p.
• reserveren is niet nodig, minimale deelname is 5 personen.

1 reactie op “Laatste begeleide wandeltochten kunstproject Kunst & Bomen 2014

  1. Dank voor al de uitnodigingen van deze drie maanden. Het is voor mij niet mogelijk geweest om deel te nemen, maar ik ben wel op ons eigen terrein bezig geweest met de zieke Amerikaanse eik om deze een mooi nieuw tweede leven te bezorgen. Deze vernieuwde geboorde heeft al die tijd door gespeeld en mijn de mogelijkheid geboden te werken zonder dat het ‘af ‘ moest zijn voor bepaalde tijd. Graag zou ik wat afbeeldingen sturen of beter gezegd kom nog maar eens een keer langs
    Kloosterdreef 18 Moergestel.
    Vriendelijke groeten en dank voor het aanreiken van veel inspiratie bronnen in Moergestel en Oisterwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *